Nekynuté lívance z podmáslí s borůvkami

Hledáte rychlou a spolehlivou snídani nebo sladký víkendový brunch? Vyzkoušejte lívance z podmáslí bez kynutí, které jsou hotové během chvilky a přitom krásně nadýchané. Tento recept kombinuje jemnost podmáslí s ovocnou svěžestí borůvek – ať už použijete čerstvé, mražené nebo je přelijete teplým borůvkovým žahourem.

3 hlasů
Tisknout Tisknout
Nekynuté lívance z podmáslí s borůvkami - recept
Množství
Množství:
16 lívanců
Příprava
Příprava:
50 minut
Vaření
Vaření:
30 minut
Náročnost
Náročnost:
velmi snadné

Ingredience

Postup

Do mísy nasypte mouku se špetkou soli. K mouce přisypte vanilkový cukr a prášek do pečiva. Přidejte dvě vejce a podmáslí. Metličkou směs dobře rozmíchejte.

Pánev na lívance vymažte kokosovým olejem. 

Po nalití směsi do lívanečníku vtlačte do každého lívance borůvky. Ideálně by měly být celé ponořené. 

Borůvkové lívance z podmáslí - před pečením

Lívance smažte z obou stran dozlatova.  Před podáváním dozdobte dle chuti. Dobrou chuť.

Borůvkové lívance z podmáslí - recept
TIPY A RADY: podávejte třeba s jogurtem nebo zakysanou smetanou a další porcí právě utržených borůvek.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu