Nekynuté lívance z podmáslí s borůvkami
Hledáte rychlou a spolehlivou snídani nebo sladký víkendový brunch? Vyzkoušejte lívance z podmáslí bez kynutí, které jsou hotové během chvilky a přitom krásně nadýchané. Tento recept kombinuje jemnost podmáslí s ovocnou svěžestí borůvek – ať už použijete čerstvé, mražené nebo je přelijete teplým borůvkovým žahourem.


Množství:
16 lívanců

Příprava:
50 minut

Vaření:
30 minut

Náročnost:
velmi snadné
Ingredience
Postup
Do mísy nasypte mouku se špetkou soli. K mouce přisypte vanilkový cukr a prášek do pečiva. Přidejte dvě vejce a podmáslí. Metličkou směs dobře rozmíchejte.
Pánev na lívance vymažte kokosovým olejem.
Po nalití směsi do lívanečníku vtlačte do každého lívance borůvky. Ideálně by měly být celé ponořené.

Lívance smažte z obou stran dozlatova. Před podáváním dozdobte dle chuti. Dobrou chuť.

TIPY A RADY: podávejte třeba s jogurtem nebo zakysanou smetanou a další porcí právě utržených borůvek.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.