Ingredience
Postup
Na česnekovou pomazánku si vezmeme střední mísu. Oloupeme česnek a do mísy ho prolisujeme. Tvrdý sýr si nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme lučinu a bílý jogurt, vše promícháme do požadované konzistence pomazánky. V případě, že by se vám zdála pomazánka hodně česneková, přidejte ještě lžíci bílého jogurtu. Směs ochutnáme a dochutíme solí a pepřem, přidáme nasekanou snítku tymiánu. Vše znovu dobře promícháme.
Pomazánka je lepší, když se nechá alespoň hodinku či dvě odpočinout v lednici.
Česnekovou pomazánku servírujte na jednohubky, pokrájené z rohlíku, nebo na chlebíčky z čerstvé bagety. Skvělou kombinací k česnekové pomazánce jsou pokrájené kuličky bílého hroznového vína.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.