Ingredience
Postup
Všechny suroviny, které budete používat, musí mít pokojovou teplotu.
Vejce použijte čerstvá, z prověřeného chovu, bude se konzumovat syrové.
Všechny suroviny dejte do odměrky, která patří k tyčovému mixéru. Položte do ní tyčový mixér a velice pomalu táhněte mixér nahoru. Majonéza je hotová za pár sekund.
Namísto octa můžete použít citronovou šťávu, hořčici použijte dijonskou nebo plnotučnou.
Domácí majonézu můžete dále dochutit. Dochucená majonéza je potom skvělá třeba ke grilování nebo pečeným masům. Stačí do ní přidat třeba nakrájenou zeleninu, trochu koření, čerstvé bylinky, chilli papričky. Všechno podle své chuti. Z jednoho základu pak vytvoříte řadu dalších omáček.
Domácí majonéza je taky delikátní na klasickém chlebíčku s vajíčkem.
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.