Domácí majonéza pomocí tyčového mixéru

paní Elly
551 hlasů
Tisknout Tisknout

Ingredience

Postup

Všechny suroviny, které budete používat, musí mít pokojovou teplotu.

Vejce použijte čerstvá, z prověřeného chovu, bude se konzumovat syrové. 

Všechny suroviny dejte do odměrky, která patří k tyčovému mixéru. Položte do ní tyčový mixér a velice pomalu táhněte mixér nahoru. Majonéza je hotová za pár sekund.

Namísto octa můžete použít citronovou šťávu, hořčici použijte dijonskou nebo plnotučnou.

Domácí majonézu můžete dále dochutit. Dochucená majonéza je potom skvělá třeba ke grilování nebo pečeným masům. Stačí do ní přidat třeba nakrájenou zeleninu, trochu koření, čerstvé bylinky, chilli papričky. Všechno podle své chuti. Z jednoho základu pak vytvoříte řadu dalších omáček.

Domácí majonéza je taky delikátní na klasickém chlebíčku s vajíčkem.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu