Francouzské toasty
Dnes jsme pro vás připravili jednoduchý návod pro přípravu skvělého francouzského toastu plněného švestkovými povidly. Toasty voní po skořici a jsou zalité horkým kokosovým pudinkem. Skvělé je, že jsou velmi rychle hotové. Vyzkoušíte je s námi?
Ingredience
Postup
V míse rozšlehejte vejce s cukrem, skořicí a smetanou do hladké jemné směsi. Použijte tak velkou mísu, do které se vám budou plátky toastového chleba dobře namáčet.
Každý plátek toastového chleba potřete z jedné strany švestkovými povidly, ale nemažte úplně do okrajů. Každý plátek pak přehněte úhlopříčně.
Toasty postupně namáčejte do vaječné směsi a smažte na másle v rozpálené pánvi tak dlouho, dokud nebude každá strana pěkně dozlatova. Nezapomeňte toasty opéct ze všech stran.
Horké francouzské toasty podávejte s ovocem. My jsme je ještě přelili horkým kokosovým pudinkem.