Ingredience

Postup

Na velké pánvi si rozpalte máslo s olejem. Na rozpáleném oleji s máslem po částech orestujte nadrobno nakrájené houby. V průběhu restování hub přidávejte i nadrobno nakrájenou cibuli. Část orestovaných hub si dejte bokem. Použijete je při servírování.  

Ke konci restování hub přidejte prolisovaný česnek, nechte ho rozvonět a vše zalíjte mlékem a smetanou. Přidejte snítky rozmarýnu, sůl, vše promíchejte a nechte zhruba 5 - 10 minut vařit.  

Jakmile má omáčka krásně krémově jemnou hustotu. Odstavte z plotny.  

Hotovou omáčku podávejte s vařenými noky a plátky restovaných hub.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu