Příprava
Příprava:
30 minut
Vaření
Vaření:
2 hodiny

Ingredience

Postup

Maso očistěte a nakrájejte na kostky. Cibuli nakrájejte na měsíčky. Stroužky česneku nakrájejte na plátky. Na oleji opečte doměkka cibuli. Přidejte maso, promíchejte a opečte ho, aby se zatáhlo. Pak vmíchejte česnek, papriku a promíchejte. Poprašte hladkou moukou, ještě jednou promíchejte a pak přilejte pivo. Dolejte tolik vývaru, aby bylo maso ponořené. Osolte, opepřete, přidejte tymián a guláš duste pod pokličkou dvě až dvě a půl hodinky. V průběhu vaření podle potřeby dolejte vodu nebo vývar. Hotový guláš podávejte s bramborovým knedlíkem nebo plackami.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu