Hovězí líčka s rajčaty

2 hlasů
Tisknout Tisknout
Hovězí líčka s rajčaty - recept
Příprava
Příprava:
40 minut
Vaření
Vaření:
90 minut

Ingredience

Postup

Cibuli nakrájejte nadrobno, maso na kostky. V hrnci nechte rozehřát olej a máslo. Osmahněte cibuli a pak přidejte maso. Opečte ho tak, aby se zatáhlo. Pak přidejte mletou papriku, protlak, promíchejte a nechte rozvonět. Přidejte loupaná rajčata, cukr, bylinky, sůl a pepř. Přilejte asi 150 ml vody. Přiklopte a pod pokličkou nechte na mírném ohni probublávat asi hodinku a půl. Podle potřeby můžete v průběhu vaření přilít trochu vody nebo vývaru.  

Brambory a celer oloupejte, nakrájejte na kostky a uvařte v osolené vodě doměkka. Pak je slejte, přidejte máslo a rozšťouchejte. Přidejte smetanu a umixujte hladkou kaši. Hotová líčka podávejte s bramborovocelerovou kaší a zeleninovým salátem podle chuti.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu