Ingredience
Postup
Bílky s cukrem za pomocí šlehače vyšlehejte v pevný sníh. Poté, co nejpomaleji do hustého sněhu zašlehávejte postupně žloutky. Jakmile máte směs ušlehanou, prosejte hladkou mouku s kypřícím práškem. Sypkou směs přidávejte postupně do té vyšlehané a jemně vařečkou mouku zapracujte. Vznikne vám krásně nadýchané těsto.
Jakmile je těsto hotové, vylijte ho do formy vyložené pečícím papírem o rozměru 30 x 20 cm. Na těsto nasypte na kostky nakrájené jahody a zasypte plátky mandlí.
Dejte péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C na 40 minut.
Po upečení bublaninu vyndejte s pečícím papírem ze zapékací formy a dejte vychladnout.
Při servírování posypte moučkovým cukrem.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.