Ingredience

Postup

Ve velké míse si nejprve smíchejte špaldovou mouku s kakaem a kypřícím práškem. Poté přidejte cukr, skořici, badyán a znovu promíchejte. Nakonec přidejte olej, vodu a vše důkladně promíchejte v lité těsto. Připravte si hrušky, které umyjte, oloupejte a trochu jim seřízněte spodek, aby stály.

Formu o rozměrech d. 28 x š. 10 x v. 6 cm vyložte pečícím papírem a nalijte do ní všechno těsto. Pak do těsta vložte hrušky a formu dejte do předem vyhřáté trouby na 170°C a pečte 30 minut. Zda je chlebíček hotový ověřte ještě špejlí.

Jakmile je chlebíček upečený, nechte ho úplně vychladnout a při servírování ho můžete posypat moučkovým cukrem.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu