Ingredience
Postup
POSTUP:
Máslo si vyndejte z lednice a nechte povolit na lince.
Dále si podle návodu připravte kokosový pudink. Udělejte jej sladší, protože do něj budete přidávat máslo. Hotový pudink přendejte do misky a nechte jej úplně vychladnout. Aby se vám neudělal nahoře škraloup, položte přímo na pudink potravinovou fólii. Pudink si můžete klidně udělat i den dopředu.
Při přípravě těsta si nejprve šlehačem rozšlehejte bílky s cukrem do sněhu a poté jednotlivě zašlehejte žloutky. Mouku smíchejte s kypřícím práškem a zlehka ji vmíchejte vařečkou do našlehaných vajíček. Těsto rovnoměrně rozprostřete na plech vyložený pečícím papírem do přibližně centimetrové tloušťky. Plech vložte do trouby vyhřáté na 200 °C přibližně na 10 minut.
Hotový piškot otočte na nový kus pečícího papíru a sundejte z něj ten, na kterém se piškot pekl. Poté piškot srolujte s čistým pečícím papírem a nechte vychladnout.
Dále pokračujte krémem. Máslo pokojové teploty šlehejte aspoň 5 minut, dokud se nevytvoří krásně krémová konzistence. Poté do másla postupně zašlehávejte vychlazený kokosový pudink. Pokud by vám krém připadal málo sladký, můžete jej dosladit ještě moučkovým cukrem.
Vychlazený korpus potřete marmeládou, rovnoměrně navršte krém a srolujte do rolády. Zbytkem krému potřete srolovanou roládu, posypejte strouhaným kokosem a dejte do lednice úplně zatuhnout.