Králík s hořčičnou omáčkou

76 hlasů
Tisknout Tisknout
Příprava
Příprava:
30 minut
Vaření
Vaření:
1 hodina

Ingredience

Postup

Králíka naporcujte, osolte a opepřete. Mrkev, celer a petržel očistěte a nakrájejte na kousky. Maso dejte do olejem vymazaného pekáčku. Přidejte nakrájenou zeleninu. Česnek nakrájejte na plátky, cibuli na čtvrtinky. Přidejte k masu spolu s bylinkami. Ve 400 ml vody rozmíchejte hořčici. Nalejte ji na maso se zeleninou a vložte do trouby předehřáté na 180 stupňů. Pečte asi hodinku. V průběhu pečení občas přelejte šťávou.  

Tip: Ke králíkovi můžete do pekáčku přidat ještě na kousky nakrájenou anglickou slaninu nebo ho slaninou rovnou prošpikovat, aby byl šťavnatější. Bude chutnat s bramborovou nebo polentovou kaší.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu