Ingredience
Postup
V míse šlehačem ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháme střídavě mouku s práškem do pečiva a dle potřeby ředíme mlékem. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.
Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Stejnoměrně rozprostřeme a na povrch nalijeme cik cak teplý puding (pěkně z výšky, aby protekl těstěm), pečeme v troubě asi 30 minut.
Ještě na teplou buchtu rozetřeme kysanou smetanu prošlehanou s vanilkovým cukrem a povrch posypeme strouhanou margot čokoládou.
Rozehřátou troubu doporučujeme využít taky na domácí sňídaňové housky podle blogerky Elly.
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.