Ingredience
Postup
Uvaříme postupně oba pudingy klasicky, každý z 400 ml mléka a 1,5 lžíce cukru (v části si rozmícháme puding), ještě do teplých do roztopení vmícháme bílou čokoládu (50g) do vanilkového a mléčkou do čokoládového. Necháme trochu prochladnout a vyšleháme s čtvrtkou másla každý puding. Začneme šlehat šlehačku, po chvíli přidáme jeden vanilkový cukr smíchaný se ztužovačem a vyšleháme dotuha. Do ní vmícháme jednu zakysanou smetanu. Vezmeme si vhodnou nejlépe čtveratou nádobu (zapékací mísa, menší vyšší plech) a vyskládáme na dno bebe sušenky, pokapeme rumem a navrstvíme první bílý puding, pokládáme sušenkama namazanýma višňovou marmeládou, marmeládou dolů (nato jsem ještě natřela vrstvu rozmačkaných bebe s marmeládou zředěnou rumem - nechala jsem si potřebné množství sušenek na třetí vrstvu a zbytek rozmačkala a namazala). Na to příjde čokoládový puding a třetí vrstva sušenek pokapaných rumem. A poslední vrstva je šlehačková, kterou posypeme např. skořicovým cukrem a kakaem.