Ingredience
Na těsto
Na krém
Na polevu
Postup
Základ na krém si připravte den předem. Smetanu zahřejte, nalámejte do ní ledové kaštany a nechte je rozpustit. Směs v misce přikryjte fólií a nechte přes noc v chladu. Druhý den z ní ušlehejte hustý krém. Na těsto smíchejte v míse mouku, ořechy a cukr. Přidejte pokrájené máslo a žloutek. Vše důkladně propracujte, až vznikne hladké těsto bez hrudek. Formičky na rohlíčky vymažte máslem. Naplňte je těstem, vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte je 10 minut v troubě předehřáté na 180 C. Pak je vyklopte na rovnou podložku a nechte vychladnout.Krém přendejte do sáčku se zdobící špičkou a naneste na vychladlé rohlíčky Čokoládu nalámejte do skleněné nebo nerezové misky. Nechte ji rozpustit ve vodní lázni. Přidejte máslo, nechte ho také rozpustit a míchejte, až se obě suroviny spojí do lesklé polevy. Rohlíčky přelejte a nechte ztuhnout.