Množství:
1,5 litru
Příprava:
5 minut
Vaření:
35 minut
Náročnost:
snadné
Ingredience
Postup
Jablko, pomeranč i citron nakrájejte na plátky.
Pomerančový džus nalijte do hrnce, přidejte k němu cukr i koření a plátky ovoce. Přiveďte džus k varu a krátce povařte (cca 3 minuty).
Nyní přilijte červené nebo růžové víno a stáhněte teplotu na nízký stupeň. Punč již nevařte, ale zahřívejte / udržujte teplý.
Po cca 30 minutách sceďte punč přes síto a teplý podávejte.
TIPY A RADY: pro větší intenzitu chuti nechte punč odstát s ovocem a kořením až hodinu (místo 30 minut) bez zahřívání a poté si ho ohřejte až těsně před podáváním.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.