Ředkvičková pomazánka s domácí lučinou

498 hlasů
Tisknout Tisknout

Ingredience

Postup

Jogurt promíchejte se zakysanou smetanou a špetkou soli. Nad mísu dejte cedník, do kterého vložte plátýnko. Do cedníku s plátýnkem dejte připravenou směs a cedník zakryjte další utěrkou. Mísu s cedníkem dejte do lednice na 24 hodin a nechte jogurt vykapat. Poté z plátýnka vyklopte lučinu do mísy a přidejte k ní na drobné kousky nakrájené ředkvičky a hrst nasekané pažitky  

Hotovou pomazánku namažte na čerstvý chléb, ozdobte tenkými plátky ředkviček s lístky rukoly.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu