Sekaná s hráškem a mrkví

88 hlasů
Tisknout Tisknout
Sekaná s hráškem a mrkví - recept
Příprava
Příprava:
30 minut
Vaření
Vaření:
1 hodina

Ingredience

Postup

Cibuli nakrájejte najemno a mrkev nastrouhejte na hrubém struhadle. Mleté maso dejte do mísy, přidejte cibuli, mrkev a hrášek. Pak přidejte vejce, strouhanku, petrželku, sůl a pepř. Směs důkladně propracujte a pak ji po částech napěchujte do olejem vymazané chlebíčkové formy. Pečte je asi hodinku v troubě předehřáté na 180 stupňů.  

Tip: V chlebíčkové formě se sekaná snadno peče, drží tvar a nepopraská. Pokud chcete, aby byla sekaná ještě šťavnatější, poklaďte ji plátky anglické slaniny.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu