Vepřová žebírka se salátem

3 hlasů
Tisknout Tisknout
Příprava
Příprava:
40 minut
Vaření
Vaření:
4 hodiny

Ingredience

Postup

Všechny suroviny na marinádu smíchejte. Žebra dejte do mísy, přelejte marinádou, promíchejte a nechte marinovat do druhého dne. Pak je vyskládejte do pekáčku. Přelejte i zbylou marinádu. Troubu předehřejte na 120 ℃, použijte funkci gril. Žebírka pečte 4 hodiny.  

Zelí nakrouhejte a dejte do mísy. Přidejte očištěnou a nahrubo nastrouhanou mrkev. Promíchejte a přidejte zakysanou smetanu, cukr, olej a citronovou šťávu. Vše promíchejte a nakonec salát podle chuti osolte a opepřete.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu