Ingredience
Postup
Všechny suroviny na marinádu smíchejte. Žebra dejte do mísy, přelejte marinádou, promíchejte a nechte marinovat do druhého dne. Pak je vyskládejte do pekáčku. Přelejte i zbylou marinádu. Troubu předehřejte na 120 ℃, použijte funkci gril. Žebírka pečte 4 hodiny.
Zelí nakrouhejte a dejte do mísy. Přidejte očištěnou a nahrubo nastrouhanou mrkev. Promíchejte a přidejte zakysanou smetanu, cukr, olej a citronovou šťávu. Vše promíchejte a nakonec salát podle chuti osolte a opepřete.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.