Ingredience
Postup
V hrnci si rozpalte olivový olej a nechte na něm zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli. Poté přidejte rajský protlak, který krátce orestujte. Protlak během restování ztratí štiplavou chuť a zesládne. K cibuli s protlakem přidejte mleté maso, důkladně promíchejte a chvíli restujte.
Do masového základu přidejte prolisovaný česnek, římský kmín, chilli, sůl, pepř, sekaná rajčata a hovězí vývar. Vše důkladně promíchejte a pod pokličkou vařte 30 minut nebo dokud nebude maso hotové.
Na závěr přidejte červené vařené fazole a 70 % čokoládu. Vše promíchejte, dokud se čokoláda nerozpustí.
Podávejte s rýži, čerstvým sekaným koriandrem a vše zakápnuté limetkou.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.