Ingredience
Paštika
Cibulka
Postup
Domácí játrová paštika
Očištěná, čerstvá, kuřecí játra rozmixujeme, přidáme vejce a rozpuštěné máslo. Přidáme utřený česnek, červené víno, brandy, sůl, pepř a rozmixujeme.
Pekáček vyložíme potravinovou fólii a přes cedník do něj vlejeme rozmixovanou směs. Zabalíme i ze shora volnými okraji fólie, aby byl celý potvrh paštiky zakrytý, a pečeme v troubě ve vodní lázni na 85 stupňů hodinu. Před podáváním necháme vychladnout.
Karamelizovaná červená cibulka
Cibuli nakrájíme na měsíčky a na oleji orestujeme dosklovata. Přidáme cukr, bylinky, červené víno a sůl s pepřem dle chuti a svařujeme do čatní.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.