Holandský řízek s bramborovou kaší

39 hlasů
Tisknout Tisknout
Příprava
Příprava:
40 minut
Vaření
Vaření:
1 hodina

Ingredience

Postup

POSTUP:
Brambory a celer oloupejte a nakrájejte na kostky. Ve vroucí osolené vodě je vařte doměkka. Mezitím dejte do mísy maso, přidejte vejce, petrželku, nastrouhaný sýr a směs osolte a opepřete. Důkladně propracujte a vytvořte 4 placky. Postupně je obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Na oleji je pak usmažte dozlatova. Brambory slejte, rozmačkejte a pak prošlehejte s máslem a teplým mlékem. Hotové řízky podávejte s bramborovou kaší a zeleninovým salátem podle chuti.  

Tip: Vyzkoušejte do holandských řízků sušená rajčata v oleji.  

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu