Holandský řízek s bramborovou kaší

39 hlasů
Tisknout Tisknout
Množství
Množství:
Volitelné
Příprava
Příprava:
40 minut
Vaření
Vaření:
1 hodina
Náročnost
Náročnost:
snadné

Ingredience

Postup

Brambory a celer oloupejte a nakrájejte na kostky. Ve vroucí osolené vodě je vařte doměkka.

Mezitím dejte do mísy maso, přidejte vejce, petrželku, nastrouhaný sýr a směs osolte a opepřete.

Důkladně propracujte a vytvořte 4 placky. Postupně je obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.

Na oleji je pak usmažte dozlatova.

Brambory slejte, rozmačkejte a pak prošlehejte s máslem a teplým mlékem.

Hotové řízky podávejte s bramborovou kaší a zeleninovým salátem podle chuti.  

Holandský řízek s bramborovou kaší - recept
TIPY A RADY: Vyzkoušejte do holandských řízků sušená rajčata v oleji.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu